The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz sessiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın veya müstacel pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Standart bir evgin çıkış kapısı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kabilinden faktörler yükselmekı etkiler.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dışarıdan girizgâhe münasip bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik tertibat), kucakeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine yer gereğince icap bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu proje, top yönetmeliğe akla yatkın şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye onayını alarak imalat davranışlemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha muteber bir düzlük yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı haber Yangın kapısı istanbul fiyatı alabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page